Lue blogia / Arkisto lokakuu 2010

Käyttäjän Antti Lusila kuva

Drupal ja koostaminen - näkökulman muutos

Zenton Drupal -projekteissa on koostamista ja Drupalin rakentamista pidetty erillisinä tehtävinä, joita hoitavat eri ihmiset. Koska koostajamme siirtyi Zentosta toisaalle, oli tähän toimintatapaan tehtävä muutos. Viimeismmässä Drupal -projektissani, eli Kämp SPA:n uusissa sivuissa, tehtäväkseni päätyi Drupalin pystytyksen lisäksi siis myös sivujen koosto. Tämä oli ensimmäinen Drupal -koostoni annetusta leiskasta sen jälkeen, kun aloin Drupalia opettelemaan.

Kategoria: 
Käyttäjän Kirsi Tepsa kuva

Läsnäoloa Kipuklinikalle ja Health Shopille

Villa Piedron Kipuklinikka ja Health Shop ovat alkaneet Zenton kanssa harjoitella läsnäolon taitoa, ajatuksena luoda Kipuklinikalle ja Health Shopille verkkovarmaa läsnäoloa!

Kategoria: 
Käyttäjän Hanna Takala kuva

Paras tapa saada palautetta

Mikä on parasta tapa saada vastaus? Kysyminen, väittäisin.

Tässä päivänä muutamana keskustelimme zentolaisen Raatikaisen Tiinan kanssa mikä on se konsti, jolla esimerkiksi ne Facebook-sivusta tykkäävät tai Twitter-tiliä seuraavat saadaan kommentoimaan. Minä olen sitä mieltä, että kaikkein paras konsti on kysyä jotain relevanttia. Mitä mieltä sinä olet?

Käyttäjän Hanna Takala kuva

5 esimerkkiä Twitterin yrityskäytöstä

Esimerkillisestä toiminnasta saa palautetta aivan liian vähän, ja sitä myöden jää myös toivottavaa toimintaa jää myös esittelemättä muille. Onneksi voidaan aina jatkaa esimerkillisten tapausten esittelyä.

Kategoria: