Alamaailmaa lavastamassa

Parhaillaan YLE TV1:n ohjelmakartan maanantai-illoissa Kotikatsomo-paikalla Vertigo Oy:n tuottama kolmesta eri tarinasta muodostuva rikossarja Alamaailma. Alamaailmaan on jätetty jälkiä myös Zenton toimesta.

Paitsi verkkosivujen toteutuksen WordPressin päälle, Zento toteutti myös pieniä sähköisiä lavasteita eli lähinnä näyttöjä joita Alamaailmassa on tietokoneilla nähtävissä. Kyseessä eivät ole CSI-sarjoista tutut jutut, joissa rikospaikkatutkijoilla on käytössään varsin superit koneet vaan lähinnä ihan tavallista tietokonearkea: sähköpostin käyttöä, erilaisia järjestelmäkuvia ja niin edelleen. Eikä myöskään puhuta esimerkiksi Poliisi-tv:stä tutusta virtuaalilavastetusta studiosta. Vain tavanomaista kuvastoa, ehkä aavistuksen riisuttuna. Myös taannoin Nelosen uusintakierroksella pyöräyttämässä suositussa Kylmäverisesti sinun -sarjassa on nähty meillä tehtyjä sähköisiä lavasteita.

PS. Alamaailma löytyy myös Facebookista, sitä kautta seuraaville paljastuu extrasisältöjä ja uutisia. Sosiaalisen median merkitys tv-sarjoille sekä elokuville on kasvava, on hyvä seurailla kuinka Alamaailman kohdalla yhteisöä käytetään.

Zento on yhteisöllisen viestinnän asiantuntijayritys, joka on toiminut vuodesta 2003. Autamme asiakkaitamme viestimään verkossa ja toimimaan työntekijälähettiläinä.

Seuraa meitä:

Ota yhteyttä:

Zento Oy
Rautatienkatu 21B
FI-33100 Tampere

zento@zento.fi
040 5656 273

Tietosuojaseloste