Pyydä niin sinua seurataan

Oletko valmis tekemään itsestäsi numeron?

Me suomalaiset olemme aika ajoin aika vaatimatonta kansaa, emme tee itsestämme järin suurta numeroa vaan toivomme hiljaa hissuksiin tulevamme huomatuksi. Vaikka olisi tarve tulla huomatuksi, ei itsestä uskalleta pitää meteliä, joku voi vaikka nähdä.

Vaan jos on tarkoitus jotain myydä, olisi hyvä tulla huomatuksi. Mitäs jos tänään pyytäisit jotakuta seuraamaan juuri teidän sosiaalisen median presenssiänne, niinkuin esimerkiksi The Bald Guy eli Michael Krivicka pyysi YouTubessa Jimmy Fallonia seuraamaan itseään Twitterissä:

Jimmy ei ehkä seuraa vielä Michaelia Twitterissä, mutta se tuskin haittaa Michaelia joka on saanut osakseen julmetun määrän huomiota videollaan.

Vastaavan viraalitempun toistaminen ei välttämättä kuitenkaan ole se mitä kehoitan teidät tekemään, vaan ihan rehellisesti pyytämään toivomianne ihmisiä seuraamaan teitä, olipa kyse sitten Twitteristä tai Facebookista tai jostain muusta palvelusta. Simppeli ” frameborder=”0″ allowfullscreen>

”Mitäs jos seuraisit meidän päivityksiä Twitterissä?” joko tuottaa halutun lopputuloksen tai sitten se vain pitää heittää jollekin toiselle. Eivät kaikki treffipyynnötkään tuota haluttua lopputulosta, mutta ainakin ne on esitetty eikä vain yritetty olla eduksi taholle, joka ei välttämättä edes tajua sinun pukeutuvan ja käyttäytyvän ihmisiksi juuri häntä varten. Ainakin on osoitettuna, että olette kiinnostuneita juuri hänestä ja kenties hän tarttuu pyyntöön myöhemmin. Tai saman tien ja tuo muassaan muitakin seuraajia!

Eli esitä tänään rohkeasti pyyntö. Tee itsestäsi numero! Pelko pois!

Zento on yhteisöllisen viestinnän asiantuntijayritys, joka on toiminut vuodesta 2003. Autamme asiakkaitamme viestimään verkossa ja toimimaan työntekijälähettiläinä.

Seuraa meitä:

Ota yhteyttä:

Zento Oy
Rautatienkatu 21B
FI-33100 Tampere

zento@zento.fi
040 5656 273

Tietosuojaseloste