Zento blogi

Käyttäjän Hanna Takala kuva

Lopeta kiitteleminen ja laita kiitos kiertoon

Koomikko Antti Syrjä lähestyi minua taannoin postikortitse. Kortissa hän kiitti minua siitä, että olin uudelleentweetannut hänen viestiään Twitterissä.

Kategoria: 
Käyttäjän Hanna Puro kuva

@mikko Hyppönen rakensi raudanlujan henkilöbrändin

Miten Mikosta tuli media?

"Yksi @mikko Hyppönen myy aivan varmasti enemmän kuin kaikki F-Securen myyjät yhteensä".

Näin totesi Jani Virtanen M&M:n sisältömarkkinoinnista kertovassa blogissa jonkin aikaa sitten.

Käyttäjän Hanna Takala kuva

Mitä jos joku näkisi, kun instagrammaat?

Eihän se sosiaalisessa mediassa huuteleminen ihan välttämättä kannata, jos sen tekee ihan väärään aikaan. Vai mitä olet mieltä?

En esimerkiksi usko, että kovinkaan moni Twitter-käyttäjä kävisi järjestelmällisesti kovin vanhaa viestintää läpi. Silloin viestintää kannattaisi sijoittaa ainakin niille hetkille, kun porukan tietää olevan paikalla. Twitterin suhteen siinä auttaa vaikka vanha tuttu Followerwonk:

Kategoria: 
Käyttäjän Hanna Puro kuva

5 viimeisintä kysymystä Facebook-sivusta

Voiko FB-sivun nimen muuttaa? Pitääkö Facebookissakin käyttää hashtageja? Millaiset viestit lähtee parhaiten uutisvirtaan? Tämäntyyppisiä kysymyksiä ropisee meille viikottain.

Jostain syystä juuri Facebookiin liittyvät kysymykset ovat olleet tällä viikolla pinnalla, niin valmennuksissa kuin viesteissä. Kun Zenton blogikirjoitusten aiheet yleensäkin kumpuavat yleisöstä, niin ajattelin nyt silpaista listaksi ne 5 viimeisintä ja yleisintä kysymystä liittyen Facebook-sivun ylläpitoon.

Käyttäjän Hanna Takala kuva

Yritysblogin menestyksen salaisuus on sen sosiaalisuus

Yritysblogikin on sosiaalista mediaa, vaikka se todennäköisesti onkin verkkosivuillasi eikä missään erillisessä palvelussa.

Cision julkaisi eilen Suomen suosituimpien markkinointi- ja viestintäblogien top 10 -listauksen. Edellisen kerran kyseinen listaus tehtiin toukokuussa 2011, eli 3,5 vuotta sitten. Tuolloin Zento ei sijoittunut, mutta tällä kertaa löydymme listalta sijalta 3.

Käyttäjän Hanna Puro kuva

Inspiroidu Instagramin esimerkeistä

Onko oma brändisi Instagramissa ja kaipaatko siihen läsnäoloon inspiraatiota tai konkreettisia neuvoja? Vai mietitkö kenties parhaillaan, että pitäisikö siellä olla?

Molemmissa tapauksissa voit ottaa oppia hyvistä esimerkeistä, joita esitellään alempana. Ennen niiden katsastamista tarjolla olisi muutama vinkki ja perusasia, joista voi apua kun mietit profiilin perustamista tai seuraavia Instagram-askeliasi. Nyt siis turhat löpinät pois ja suoraan asiaan!

Kategoria: 
Käyttäjän Hanna Puro kuva

Paulig HUB innostaa työntekijät toimimaan lähettiläinä

"Mä oon oikeesti osa tätä Pauligin juttua"

Työntekijälähettilyys – aikamoinen sanahirviö, mutta organisaatiolle pelkkää mannaa silloin kun se toimii. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että kootaan vapaa-ehtoisten työntekijöiden joukko, jotka somessa osallistuvat tuotteiden tai palveluiden markkinointiin ja samalla myös yritys- tai organisaatiokuvan kiillottamiseen.

Käyttäjän Hanna Takala kuva

Käytä tämä tilaisuus: tapahtuman somepöhinä kestää 9 päivää

9.-10.10.2014 Helsingin Messukeskuksessa Nordic Business Forum keräsi yli 5300 bisnesihmistä kuulemaan muun muassa Arnold Schwarzeneggeriä ja Sir Ken Robinsonia. 4 kuukautta aikaisemmin loppuunmyyty suurtapahtuma näkyi myös sosiaalisessa mediassa ja sai muun muassa Suomi-Twitter-laskuristaan tutun Toni Nummelan tweettaamaan Twitterin läpilyönnistä Suomen bisnespiireissä.

Sivut