Tulimyrsky ja Digitaalinen Markkinointi

Keskiviikko -iltapäiväni sujui mukavasti Tulimyrskyssä, joka on Tiimiakatemian ja Proakatemian järjestämä koulutuksellinen kohtaamissarja yrittäjille. Tapahtuma oli oikein antoisa, vaikka ja ehkä myös siksi että aihe meni hieman ohitse oman keskittymisalueeni. Toisinaan apua oman katsantokannan avartamiseen saa parhaiten toisaalta, koska liian lähellä oleville asioille helposti sokeutuu.

Tapahtuma itsessään onnistui voittamaan tyypillisen iltapäivä-väsymyksen. Ohjattu verkostoituminen oli toteutettu hauskasti speed dating -mallilla, mikä yllättävänä ja hektisenä tekijänä varmaan toimi osasyyllisenä hyvään virkeystilaan koko salille. Aldonen Kati Kerosen alustus digimarkkinointiin toimi hyvin.

Pääesiintyjä Riku Vassista oli mukava kuunnella. Asioista paljon oli jo tuttuja, mutta uutta mielenkiintoista asiaakin tuli vastaan. Esitys toimi hyvin oman osaamisen benchmarkingina, ja uudet näkökulmat ja esimerkit ovat aina tervetulleita vahvistamaan omaa osaamista ja tukemaan asioiden sisäistämistä. Vassisen suutari-kranaatti-miina-ydinpommi -vertaukset ovat repäisevän osuvia, ja Rikun ”sama etukirjain” -listat ovat taatun toimiva esityskeino; esimerkkinä luennolta nähty lista Nykypäivän verkkostrategian 5T -listasta:

  • Tavoite
  • Tarina
  • Taistelutantereet (hmm, havaitsenko jotain teemaa?)
  • Toiminta
  • Tulokset

Kaiken kaikkiaan tapahtumasta jäi mielenkiintoisten esitysten ja uusien kontaktien ansiosta oikein hyvä maku.

Saatuja kommentteja vanhan sivun puolelta:

Satu: ”Vieläkin ihan tulessa ja myrskynä… Loistava iltapäivä. Vassinen aivan mahtava luennoitsija. Näitä nykyajan koulutussysteemejä ei voi kuin ihailla. Selvästikin vähemmän teoriaa ja enemmän käytäntöä: systeemi valmistaa upeita, nuoria, innokkaita osaajia alalle! Kiitos Pro- ja Tiimiakatemialle.”

Hanna Takala: ”Tekee varmasti hyvää tsekata tilaisuuksia, jotka eivät ihan suoranaisesti siihen omaan laatikkoon sovi. Itse vilkaisin edellisellä viikolla TEDxProacademyn, jonka tavoitteena oli käynnistää muutos opiskelun nykyaikaistamiseksi. Ei siis aivan suoranaisesti art directorin ja sosiaalisen median yrityskouluttajan kentällä sekään, mutta herätti paljonkin ajatuksia joita hyödyntää ammatillisessa osaamisessani. Kaikkien sietäisi katsastaa tilanteita, jotka eivät ihan osu omaan osaamiseen vaan juuri sopivasti siihen viereen!”

Antti Lusila: ”Todellakin loistava iltapäivä, täytyy sanoa että tuon tilaisuuden jälkeen alan katsomaan suuremmalla mielenkiinnolla muita potentiaalisia tilaisuuksia ja tapahtumia. Satu, jäikö itsellesi mieleen jotain erityistä yksityiskohtaa tilaisuudesta?”

Zento on yhteisöllisen viestinnän asiantuntijayritys, joka on toiminut vuodesta 2003. Autamme asiakkaitamme viestimään verkossa ja toimimaan työntekijälähettiläinä.

Seuraa meitä:

Ota yhteyttä:

Zento Oy
Rautatienkatu 21B
FI-33100 Tampere

zento@zento.fi
040 5656 273

Tietosuojaseloste