Palvelut

Me Zentolla haluamme tehdä organisaatiosi sosiaalisen median käyttäjistä ja verkkoviestijöistä vieläkin parempia. Kaikki erilaiset koulutus- ja valmennusratkaisumme antavat käytännön neuvoja viestijän arkeen.

Viestintä ja markkinointi verkossa on tuloksellista ja vaikuttavaa kun sinulla on hallussa tavoitteet strategia, resurssit, mittaaminen ja taito viestiä niin verkkosivuilla kuin sosiaalisessa mediassa.

Opastamme yritystäsi ja organisaatiotasi suunnittelemaan strategian, valmennamme ihmiset viestimään tavoitteellisesti ja käyttämään eri sometyökaluja, autamme tulosten mittaamisessa ja tarvittaessa myös sisältöjen tuotannossa.

Voit tilata meiltä kertaluonteisen valmennuksen tai voimme olla tukenasi säännöllisesti.

Koulutus ja luennot

Tilaa meiltä sosiaalisen median tai verkkoviestinnän koulutus tai luento, pienemmälle tai suuremmalle porukalle, johdolle tai työntekijöille. Koulutuksen ja luennon kesto voidaan räätälöidä tarpeen mukaan!

Zentolla vahva kokemus ja osaaminen, joka näkyy mm. siinä, että kiperiinkin kysymyksiin löytyy vastaus ja koulutuksessa käsitellään asioita, joita oikeasti voi ja kannattaa hyödyntää käytännön elämässä.

Tiina Mörttinen Särkänniemi

Aiheena voi olla esimerkiksi:

 • Sosiaalisen median palveluiden käyttö (mm. Twitter, Instagram, Facebook, LinkedIn, Pinterest)
 • Yhteisön managerointi
 • Sosiaalisen median johtaminen
 • Tuloksellinen viestintä
 • Verkkokirjoittaminen (verkkosivuille sekä sosiaaliseen mediaan)
 • Hakukoneystävällisen sisällön tuottaminen
 • Some- ja sisältöstrategian luominen
 • Työntekijälähettiläiden innostaminen ja kouluttaminen

Työntekijälähettilyys

Autamme työntekijälähettilyysohjelman luomisessa, toteuttamisessa ja jalkauttamisessa. Innostamme ja koulutamme työntekijät toimimaan lähettiläinä.

Konsultointi ja strategiat

Konsultoimme yritysten ja organisaatioiden viestintää niin verkkosivuilla kuin somessa. Autamme digitaalisen median strategian, työntekijälähettilyysohjelman ja sosiaalisen median viestintäsuunnitelman luomisessa.

Koulutus yhteistyökumppanin kanssa

Järjestämme ryhmäkoulutuksia myös eri yhteistyökumppaneiden kanssa, esimerkkinä Procom ry tai eri kaupunkien kauppakamarit. Yhteistyönä on järjestetty koulutuksia kumppanin tarpeiden mukaan, mm. Blogityöpaja, Sosiaalisen median ABC, Strategiatyöpaja, B2B-somemarkkinointi ja myynti tai Twitter- , Instagram-, Facebook- ja LinkedIn-koulutuksia.

Jaksoi pitää mielenkiinnon yllä, sai aikaan keskustelua, hyvä havainnollistaja.

Nimetön kurssipalaute

Someviestijän personal brand trainer -palvelu

Jos haluat yksilöllistä valmennusta liittyen tavoitteelliseen viestintään, markkinointiin tai sisältöjen tuottamiseen verkossa/sosiaalisen median palveluissa, niin tilaa meiltä henkilökohtainen valmennus. Sen sisältö räätälöidään tavoitteidesi ja tarpeidesi mukaan. Valmennus voi olla kertaluonteista tai säännöllisesti toistuvaa.

Sisällöntuotanto

Sisältöosaamisemme on myös valjastettavissa sinun käyttöösi! Jos oma aikasi ei riitä kaikkeen viestintään ja sisältömarkkinointiin, älä jätä asiaa sikseen vaan anna Zenton luoda uutta sisältöä yleisöllesi. Tuotamme sisältöä, joka on avuksi asiakkaallesi ja siten hyödyksi sinulle. Sisältöpaletissamme ovat tarjolla:

 • Blogikirjoitukset
 • Artikkelit
 • Uutiskirjeet
 • Sosiaalisen median päivittäiset päivitykset

Ihmisille ja yrityksille, jotka haluavat hyvää, osaavaa ja nopeaa palvelua toimijoilta, jotka perehtyvät asiakkaan tarpeisiin ja toiveisiin.

Tina Heino OPH

Livetweettaus tai Twitter-chatin emännöinti

Kun haluat tehostaa tapahtuman näkyvyyttä ja vaikuttavuutta verkossa ja kun omat resurssit eivät riitä niin voit tilata meiltä livetweettausta! Jos haluat järjestää keskustelun Twitterissä jostakin tietystä aiheesta, niin voimme toimia moderaattorina tai emännöidä puolestasi Twitter-chatissa.

Zento on yhteisöllisen viestinnän asiantuntijayritys, joka on toiminut vuodesta 2003. Autamme asiakkaitamme viestimään verkossa ja toimimaan työntekijälähettiläinä.

Seuraa meitä:

Ota yhteyttä:

Zento Oy
Rautatienkatu 21B
FI-33100 Tampere

zento@zento.fi
040 5656 273

Tietosuojaseloste