Tekijät ja yhteistyökumppanit

Tapamme ajatella ja toimia

Meillä on taipumus ajatella, että parhaat tulokset niin sosiaalisessa mediassa, sisältömarkkinoinnissa kuin työntekijälähettilyydessä tavoitetaan, kun organisaation asiantuntijat ja osaajat valmennetaan myös viestijöiksi.

Valmennamme, tuemme ja palvelemme näissä asioissa, jotta yrityksesi tai organisaatiosi ja sen tekijät pärjäävät digitaalisessa maailmassa vieläkin paremmin.

 

Keitä olemme?

Hanna Puro - Toimitusjohtaja, viestinnän asiantuntija, kouluttajaHanna Puro

Toimitusjohtaja, viestinnän asiantuntija, valmentaja

Hanna Puro on sisällöntuotannon ja yhteisöllisen viestinnän ammattilainen. Koulutustausta on Tampereen yliopistossa tiedotusopin ja sosiaalipsykologian opinnoissa. Hannalla on vahva kokemus yhteisöllisen viestinnän suunnittelusta, konsultoinnista ja valmennuksesta yrityksille ja julkiselle sektorille.

View Hanna Puro's profile on LinkedIn

Hanna TakalaHanna Takala

AD, sosiaalisen median kouluttaja, viestinnän valmentaja

Hanna Takala on käyttänyt sosiaalista mediaa ennenkuin sitä edes kutsuttiin sosiaaliseksi mediaksi. Tampereen ammattikorkeakoulun taiteen ja viestinnän osastolta medianomiksi valmistunut Hanna on osallistunut esimerkiksi Lyö rumpua! -kirjan (toim. Katleena Kortesuo) kirjoittamiseen ja livetweetannut tapahtumista kuten ICE Live Business Forum sekä Mainontapäivä.

View Hanna Takala's profile on LinkedIn

Yhteistyökumppanit

Ajattelemme, että tämän päivän asiantuntijayrityksen pitää olla ketterä ja joustava, haistella jatkuvasti uusia tuulia ja kääntää vikkelästi suuntaa aina tarvittaessa. Olennaista on toimia yhteistyössä parhaiden toimijoiden kanssa.

Tämän päivän asiakasprojektit voivat olla pieniä tai suuria, ja niihin täytyy löytyä aina ne parhaat mahdolliset tekijät. Me pystymme palvelemaan myös suurempia asiakkaita ja toteuttamaan myös laajempia projekteja laajan kumppaniverkostomme ansiosta.

Uusimman osaamisalueemme, työntekijälähettilyyden saralla yhteistyökumppanimme on Smarp Oy.

Zento on yhteisöllisen viestinnän asiantuntijayritys, joka on toiminut vuodesta 2003. Autamme asiakkaitamme viestimään verkossa ja toimimaan työntekijälähettiläinä.

Seuraa meitä:

Ota yhteyttä:

Zento Oy
Rautatienkatu 21B
FI-33100 Tampere

zento@zento.fi
040 5656 273

Tietosuojaseloste