Viesti somevideolla varmasti ja vaikuttavasti

Tampere: 19.2.2019 klo 9–16, Crazy Town(Rautatienkatu 21 B, 5. kerros)

Helsinki: 19.3.2019 klo 9–16, People Group (Fredrikinkatu 48 A, 10. kerros)

Olet kenties jo kokeillut lyhyen videon tekemistä ja kaipaat siihen käytännön tukea. Tai suunnittelet videota, muttet löydä sen toteuttamiseen tarpeeksi rohkeutta ja varmuutta. Näiden syiden vuoksi jää useimmat videot tekemättä, tärkeät asiat sanomatta, kohdeyleisöt saavuttamatta ja ehkä kaupatkin tekemättä. 

Me voimme auttaa ja kouluttaa sinusta osaavan ja varman videoviestijän! Mikäli tavoitteenasi on vaikuttava videoviestintä itsesi tai organisaatiosi puolesta, niin näytämme sinulle, ettei se ole rakettitiedettä ja autamme sinut kädestä pitäen hyvään alkuun tai maaliin. 

MAIKIN ja Zenton videokoulutuksessa saat konkreettiset eväät, joiden avulla osaat ja uskallat työssäsi viestiä videon avulla.  Saat käytännön työkaluja videosisällön rakentamiseen, videon hyödyntämiseen somessa sekä omaan esiintymiseesi aina artikulaatiosta esiintymisjännitykseen. Jokainen osallistuja pääsee myös käytännössä harjoittelemaan esiintymistä kameran edessä.

Koulutus on tarkoitettu yrityksille, organisaatioille ja asiantuntijoille, jotka haluavat ottaa videot osaksi viestintäänsä ja kehittyä paremmiksi videoviestijöiksi.

Maikin ja Zenton koulutuksiin osallistujien kokemuksia:

“Kiitos teille. Oli ihan melkoisen yläaaltoinen ja inspiroiva päivä. Teillä on energiaa vapauttava vaikutus! Teillä on paljon annettavaa esiintymiseen ja puhumiseen ylipäätään. Voisitte pitää koulutuksia kaikille, jotka joutuvat työnsä puolesta puhumaan tai esiintymään. Te osaatte auttaa kaikkia kertomaan tarinansa vakuuttavammin ja sitä kautta myymään enemmän.”

”Mentiin tarpeeksi konkretiaan, mutta saatiin myös paljon hyviä näkökulmia ja rohkaisua asiantuntijoillemme. Eli hyvä kokemus kaiken kaikkiaan, kiitos!”

Koulutuksessa opit

 • miksi videota kannattaa hyödyntää sosiaalisessa mediassa
 • miten videoita ja livevideoita julkaistaan esim. Facebookissa ja LinkedInissä
 • millaista välineistöä tarvitset
 • millainen sisältö yleisöjä kiinnostaa
 • miten videosisältöä markkinoidaan somessa
 • miten videon menestystä voidaan mitata
 • miten hallita esiintymisjännitys ja esiintyä varmasti kameralle
 • mitä kannattaa ja ei kannattaa laittaa päälle lähetykseen tai videolle
 • miten puhutaan selkeästi, mutta luontevasti
 • mitäs jos mokaa tai ei muista mitä pitikään sanoa
 • mitä maneereita sinä omaat ja miten kätket ne kameralta

Koulutuksen hinta:

Tampere 19.2.2019 klo 9-16: 490 e + alv

Helsinki 19.3.2019 klo 9-16: 530 e + alv

Hinta sisältää kahvitarjoilun, lounas on omakustanteinen.

Ilmoittaudu koulutukseemme, niin osaat jo vuonna 2019 viestiä videon avulla
varmasti, luontevasti ja vaikuttavasti!

Ilmoittaudu mukaan:

Kouluttajat

Zento Hanna Takala

Hanna Takala, Zento Oy

Videoviestinnän sisältöön, sen hyödyntämiseen somessa ja asiantuntijabrändiin pureutuu sosiaalisen median asiantuntija Hanna Takala Zentosta.

Hannalla on pitkä kokemus someviestinnän kouluttamisesta ja konsultoinnista yrityksille, organisaatioille ja niiden asiantuntijoille.

Maikki Kati Vasell ja Tuuli-Elina Ruuskanen

Kati Vasell & Tuuli-Elina Ruuskanen, MAIKKI

Esiintymisen kouluttajina toimivat Tuuli-Elina Ruuskanen & Kati Vasell MAIKISTA.

Tuuli-Elina ja Kati ovat toimineet juontajina reilun kymmenen vuoden ajan. He esiintyvät työkseen niin livenä kuin kameralle, mikä tuo koulutukseen juurikin sitä kaivattua konkretiaa ja oikean perspektiivin. Kameralle esiintymisessä on omat niksinsä, jotka pitää osata ottaa huomioon. Kati ja Tuuli-Elina tiristävät jokaisesta osallistujasta parhaat puolet esiin ja koulutuksen jälkeen sinäkin uskallat heittäytyä kameran eteen.

© Zento Oy & MAIKKI 2018