Kiinnostaako asiantuntijaviestintä? Me haluamme tehdä asiantuntijoista ja muista työpaikan someviestijöistä vieläkin parempia. Meidän tarjoamamme työkalut siihen ovat johdon sekä työntekijöiden valmentaminen ja yhteistyössä tehtävä/päivitettävä viestintäsuunnitelma ja someohje.

Lupaamme, että Viestintätiimi Zenton palvelut antavat teille käytännön eväitä viestijöiden arkeen.

Osaamme myös auttaa yleisön tavoittamisessa sisältöjen avulla ja tuotamme tarpeisiinne sisältöä niin verkkosivuille, somekanaville kuin printtimediaan. Voit tilata meiltä hakukoneoptimoitua sisältöä, joka vetää puoleensa niitä oikeita kohderyhmiä ja jonka avulla saat enemmän näkyvyyttä verkossa.

Viestintätiimi Zenton palvelut koostuvat pääasiassa seuraavista:

Viestintäsuunnitelmat ja someohjeet

Kun tilaat meiltä uuden viestintäsuunnitelman tai someohjeen, niin työ alkaa yhteisellä n. puolen päivän mittaisella työpajalla. Yhdessä avainhenkilöidenne kanssa suunnittelemme ja mietimme teidän tarpeisiinne sopivan someohjeen ja/tai viestintäsuunnitelman, joka perustuu olemassa olevaan strategiaanne ja liittyy kiinteästi yrityksenne tai organisaationne tavoitteisiin. Työpajan pohjalta lähdemme työstämään suunnitelmaa tai ohjeistusta valmiiksi.

Viestintäsuunnitelman tai someohjeen laajuus riippuu teidän tarpeistanne. Näihin liittyen tuotamme usein asiakkaalle myös muita tarpeellisia kuvia ja dokumentteja, joiden avulla voidaan aktivoida työyhteisöä viestimään aktiivisemmin niin sisäisillä kuin ulkoisilla kanavilla.

Katso mitä suunnitelmiin ja ohjeisiin liittyy

Asiantuntijaviestintä, somekoulutus ja valmennus

Voit tilata meiltä innostavan luennon tai syvemmälle porautuvan osallistavan valmennuksen, jonka sisältö räätälöidään tarpeisiinne.

Valmennuksen kesto on useimmiten puoli päivää, mutta skaalautuu aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Käytännössä skaala vaihtelee puolen tunnin puheenvuorosta kokonaiseen valmennusten tai työpajojen sarjaan. Koulutus voidaan toteuttaa lähikoulutuksena tai verkossa — teille sopivilla välineillä.

Suosittua on myös lähikoulutuksen ja verkkokoulutuksen yhdistelmä. Tästä esimerkkinä Avaimet asiantuntijaviestintään -valmennus, jonka kesto on 8 viikkoa ja siihen sisältyy sekä lähikoulutusta että verkossa tapahtuvaa valmennusta.

Lue lisää somekoulutuksen sisällöstä ja toimintatavoista

Henkilökohtainen asiantuntijaviestinnän sparraus

Ryhmille tehtävien koulutusten, valmennuksien ja työpajojen lisäksi tarjolla on henkilökohtaisempaa huomiota yksilösparrauksen muodossa.

Yksittäisinä tai kolmen istunnon paketteina myytävä valmennus koskettelee juuri niitä tarpeita, joita sinulla on koskien asiantuntijaviestintää ja asiantuntijabrändiä erityisesti sosiaalisessa mediassa.

Tsekkaa mitä yksilösparraus on

Sisältöjen tuotanto

Kun tarvitset apukäsiä sisältöjen tuotantoon sosiaaliseen mediaan, verkkosivuille tai printtiin, niin ota yhteyttä.

Olemme sisältötuotannon ammattilaisia ja tuotamme asiakkaan tarpeisiin sopivat sisällöt niin someen, verkkosivuille kuin printtimediaan. Sisällöt voivat olla tekstiä, valokuvia, piirroskuvia tai videoita.

Tuotamme myös lehdistötiedotteet ja hoidamme niiden jakelun.

Voit tilata Viestintätiimi Zentolta esimerkiksi tämäntyyppisiä sisältöjä:

  • blogikirjoitus
  • uutiskirje
  • lehdistötiedote
  • artikkeli verkkoon ja/tai printtimediaan
  • haastattelut verkkoon tai printtimediaan
  • asiakas-caset
  • hakukoneoptimoidut (SEO) sisällöt verkkosivuille
  • oppaat asiakkaille

Tutustu palveluihimme sisällöntuotannon saralla