Yksi suurimmista ilonaiheista sosiaalisen median koulutuksia vetäessä on ryhmien erilaisuus.

Jokaisessa ryhmässä on omat erilaiset tarpeensa ja pienet erikoiset nyanssinsa. Niistä kehkeytyy aina ihan omat keskustelunsa ja oppinsa. Näin kävi esimerkiksi yhdellä Läsnäoloklinikoistamme: syntyi ajatus, kuinka nimenomaan esiintyjät voivat hyötyä Savalanche-verkkokaupasta.

Usein uusi koulutusryhmä ostaa meidän valmiiksi miettimämme koulutuspaketin, jonka sisällössä voi olla liikkumavaraa, mutta ei liiaksi. Nyt minulla on kuitenkin ilo kertoa, että voit itse osallistua koulutuksen sisällön suunnitteluun!

Järjestä Läsnäolokutsut

Sinulla ja yhteistyökumppaneillasi on joku tietynlainen sosiaalisen median koulutuksen tarve ja me haluamme vastata tuohon tarpeeseen. Läsnäolokutsuilla varmistat, että saat juuri sen tarpeellisen – tarjoilemme sinun fantasiapizzasi joko paikan päällä tai sinulle toimitettuna.

Idea on yksinkertainen: sinun täytyy vain tunnistaa koulutustarpeesi ja muutama tuttu jolla on sama tarve. Ota sitten meihin yhteyttä, ja katsotaan milloin ja millaiset kutsut järjestetään.

Millaiset kutsut ovat?

Kutsujen takana on sama menetelmä kuin kaikkien kurssiemme ja valmennuksiemme takana: tekemällä oppii. Teemme siis yhdessä valitsemasi aiheen parissa konkreettisesti töitä, keskustelemme ja parhaimmillaan saamme aikaiseksi välittömiä tuloksia.

Aiheesta riippuen kutsujen pituus on 3-6 tuntia ja osallistujien määrä 5-8 henkilöä. Koulutus toteutuu varmasti, kun osallistujia on sinun lisäksesi 4. Hinta on alkaen 300€ (+ ALV 23%)/henkilö. Jos sinä saat kutsuttua mukaan vähintään 3 ystävääsi tai yhteistyökumppaniasi, saat -50% pois oman osallistumisesi hinnasta.

Kutsut järjestetään joko Zenton tiloissa tai valitsemassasi paikassa.

Jos Läsnäolokaupassamme on tarjolla kutsut, jotka osuvat sinun tarpeeseesi, ilmoittaudu ihmeessä mukaan. Juuri nyt on myös mahdollisuus ilmoittautua mukaan Ilo Palvella -konseptin kehittäjän käynnistämille kutsuille 14.11.2011: Nettivideo – Tee se!

Miksi kutsuisin jonkun mukaani?

Voit saada paitsi alennusta, myös uudenlaista vääntöä sinun ja yhteistyökumppaniesi yhteistoimintaan. Kun opit ja kehityt kaverien kanssa, löydät ymmärtävässä joukossa ratkaisuja ongelmiisi ja tarpesiiisi.

Categories: Blogi

Hanna Takala

Hanna T edustaa sosiaaliseen mediaan kasvanutta nuorta polveamme. Tampereen ammattikorkeakoulun taiteen ja viestinnän osastolta medianomiksi valmistunut Hanna on osallistunut esimerkiksi Elonmerkki 2011 -tapahtumassa livebloggaajana kirjan kirjoittamiseen.