Ei liene organisaatiota tai yritystä, jossa ei tulevaisuudessa haluttaisi tehdä vieläkin parempaa asiantuntijaviestintää. Jotta meillä Zentossakin voitaisiin tietää mitä kohtia todella voitaisiin parantaa, olen pyöräyttänyt käyntiin kevyen kyselyn viestiville asiantuntijoille.

Kysely on myös osa tuotekehitystyön opintojani, eli tarkoituksena todella on hyödyntää tietoa sinulle oikeasti tarpeellisen viestintäkoulutustuotteen synnyttämiseksi. Olisikin siis hienoa, jos oikein tosissasi tutkailisit mieltäsi vastatessasi ja kehoittaisit myös asiantuntijoina viestiviä työkavereitasi ja ystäviäsi vastaamaan. Erityisen tärkeää olisi kuulla juuri se asiantuntijan itsensä mielipide.

Jos haluat esittää toiveita ja ajatuksia näiden kysymysten ulkopuolelta, ota toki yhteyttä minuun suoraan tai vaikka Zenton Messengerissä.

Iso kiitos jo etukäteen!

Aiheeseen liittyen kyselen nyt myös paljon Twitterissä ja LinkedInissä, esimerkiksi koskien mieluisinta koulutusmuotoa (verkkokoulutuksesta sisäiseen koulutukseen) tai koulutuksen pituutta (puolesta päivästä koulutusohjelmaan). Eli jos haluat auttaa minua auttamaan asiantuntijoita tekemään parempaa asiantuntijaviestintää, pidä silmällä kyselyikääni myös noissa kanavissa!


Hanna Takala

Hanna T edustaa sosiaaliseen mediaan kasvanutta nuorta polveamme. Tampereen ammattikorkeakoulun taiteen ja viestinnän osastolta medianomiksi valmistunut Hanna on osallistunut esimerkiksi Elonmerkki 2011 -tapahtumassa livebloggaajana kirjan kirjoittamiseen.