Sosiaalisen median kenttä muuttuu nopeaan tahtiin. Uusia mahdollisuuksia tehostaa yrityksen tai organisaation viestintää ja markkinointia verkossa virtaa jatkuvasti. Ongelmana on, miten pysyä ajantasalla ja ottaa käyttöön uusimmat sosiaalisen median tarjoamat ominaisuudet?

Meillä on tähän ongelmaan ja asiakkaiden kysyntään uusi ratkaisu: Zenton läsnäoloklinikat. Ideana on, että parin tunnin pienryhmävalmennuksessa saat uusia vinkkejä, miten pääset alkuun uudessa asiassa tai voit syventää taitojasi verkkoviestinnässä ja markkinoinnissa, opit siis olemaan voimakkaammin läsnä verkossa. Samalla kuulet uusimmat uutiset sosiaalisen median saralta.

Klinikan ajankohtaisia aiheita ovat nyt mm. suuren Facebook-päivityksen tuomat uudet mahdollisuudet, miten käytän Facebookia sivuna, miten saada lisää tykkääjiä ja liikennettä omalle Facebook-sivulle, miten myyn tuotteita tai palveluita Facebookissa, miten kirjoitan blogia, miten otan käyttööni uutiskirjeen, miten opin viestimään Twitterissä tai miten teen sosiaalisen median viestintäsuunnitelman?     

Lisämaustetta läsnäoloklinikkaan tuovat muut osanottajat. Klinikalla käydään vilkasta keskustelua, uusia ideoita lentää ja käytännön neuvoja esimerkiksi siihen, miten lisätä myyntiä, saada uusia asiakkaita ja miten saada viestit tehokkaammin perille.

Läsnäoloklinikalle tullaan tarpeen niin vaatiessa. Joillekin klinikoille on aihe, paikka ja aika jo olemassa, ei tarvitse kuin ilmoittautua mukaan. Osalle klinikoista on olemassa valmis sisältö ja koulutus alkaa kun ryhmä saadaan kokoon. Voit myös ehdottaa meille klinikan aihetta ja itsellesi sopivaa ajankohtaa, niin me pyrimme hankkimaan muut osanottajat. Sellainenkin mahdollisuus on, että voit koota valmiiksi oman ryhmän ja ehdottaa juuri teille sopivan aiheen.

Me olemme Zentossa kouluttaneet jo satoja ihmisiä olemaan läsnä verkossa, hyödyntämään sosiaalista mediaa viestinnässä ja markkinoinnissa. Asiakkaat kaipaavat tukea myös koulutuksen jälkeen, ja klinikka on vastaus myös siihen tarpeeseen.

Ilmoittaudu nyt

Järjestämme Läsnäoloklinikan “Käytä Facebookia Sivuna” perjantaina 11.3. klo 9-11 Zenton tiloissa Tampereen Kuninkaankatu 30B:ssä. Tilaa Hanna Takalan vetämällä klinikalla on 5 hengelle, ole siis nopea ja ilmoittaudu heti!

Facebookin käyttäminen sivuna liittyy tuleviin Facebook-Sivujen muutoksiin ja sen jälkeen yritykset voivat Facebookissa toimia strategisesti vieläkin laajemmin kuin nyt. Sivu-uudistuksen jälkeen voit mm. tuoda pikkukuvasi näkyviin paikoissa joissa se ei ennen ole voinut näkyä.

Categories: Blogi

Hanna Puro

Hanna P on viestinnän ammattilainen, joka hallitsee sekä digitaalisen että printtimedian. Hannan kanssa yhteistyössä syntyy käytännöllinen viestintäsuunnitelma tai someohje niin yritykselle, virastolle kuin järjestölle. Hannalta voit tilata myös sisältöä verkkosivuille, someen tai printtimediaan.